messed up.

VH1 ligger som soundtracket denna mörka lördag som känns som en söndag. Det loopas brittpop runt, runt, runt. Dom verkar spela igenom all brittpop dom har, iofs har jag inget mot brittpopp men kankse inte i 3 timmar i sträck. Little bit too much.

Pallrade mig faktiskt upp till pållen en sväng och klappade honom. Han tyckte tydligen att jag var tråkig som inte ville ut i skogen så han puffade på mig och försökte leka. Då jagade jag honom, då dog jag. Inte smart om man har feber. Då tyckte han att jag var tråkig igen och puttade nästan omkull mig i leran och bajset, tur att skrället har en rejäl kalufs som alltid finns tillgänglig, tur det alltså!


.

Trubbel i somras på åkern i vild galopp.


Iaf så är jag nästan feberfri och huvudvärken har släppt lite. Blir ingen utgång ikväll tyvärr. Orkar inte.


Funderar vad man ska äta till middag idag. Mat ska jag ha, det är enkelt. Men vad? ska jag orka gå till hemköp och handla typ lök och feta ost så jag kan äta tomatsås.
Eller leva på skafferiet kanske. Troligtvis det senare.

Borde göra något vettigt. Ska nog göra det tillochmed!

Adjöken fröken!






fever.

Jamen grattis till mig! Funderar om mitt immunförsvar existerar överhuvudtaget. Huvudvärk och feber samt vatten i hela kroppen. Känner mig verkligen inte hundra. FASIKEN!

Nu ska jag dricka massa te och försöka pallra mig till hästskrället lite senare. Och komma på om jag ska gå ut ikväll, troligen inte. Kan inte missa mer av skolan nu, har varit borta tillräckligt mycket för hela året.

Gårdagen var förövrigt super, fjortisfika med cawring; risotto med bästa Kerslur; Halloween"fest" på kalkbackarna. Väldigt trevligt och mysigt!

Nu blir det alvedon och serietittning.
ADJÖK.

alltså.

Tvshop kan ta sig någonstans. Dom hysteriska amerikanska säljarrösterna mal på i bakgrunden för jag orkar inte ta mig upp ur soffan och byta kanal.

"the H2O vac can do dirt, dust AND.. WATER"

"The TOBY steamer take away ever litte wrinkle"
" Wet dust can't fly.


Tänk dig allt det här med hysteriska amerikanare. Intresting...

Nej, nu ska tjockis-Lotta gå och göra något av sitt liv. Typ åka till röjeråsen och hästskrället.

Adjök.

Absolut ingenting.

Kanske lite väl länge sen.

Ska iväg till Röjeråsen och rida min feta häst.. Stackars häst vad han har varit försummad dom senaste veckorna, nu kanske det är dags att sätta igång på riktigt, inte långt kvar till vårsäsongen och tävlingar. Varför inte försöka smkvala sista året som young rider?! Kommer dock inte att gå. Men man kan ju försöka..

Iaf, måste rita. MÅSTE rita. Illustrationer i massor att göra.
Måste även sy. Fy fan för måsten.

Illustrationer dyker upp när dom är klara.

nu motion av fet pålle och fet matte.

Adjök.

RSS 2.0